Kehidupan terkini Maya Karin yang mengejutkan (9 gambar)


Walaupun jarang berlakon dan kelibatnya dimana-mana event besar, Maya Karin kini dikatakan bakal muncul semula dimana dia bakal digandingkan dengan Remy Ishak di dalam teater Tun Fatimah Serikandi Empayar Melaka.

Balik kepada kehidupannya, Maya mengakui yang kehidupan sebagai seorang selebriti yang dipenuhi glamor tidak mencerminkan dirinya yang sebenar.

Maya Karin merasakan itu semua sebagai satu bebanan kerana dirinya yang sebenar adalah seorang yang ringkas dan gemar melakukan aktiviti lasak.

Pada sesetengah orang bangun pagi dan bersiap untuk kelihatan cantik adalah perkara menyeronokkan tetapi pada saya ia macam terpaksa. Saya sebenarnya bosan dengan glamor kerana

saya lebih gemar lepak di kedai mamak, berkebun atau melakukan aktiviti lasak

tanpa perlu saya kelihatan cantik pun! Pendek kata saya lebih gemar menjalani kehidupan biasa seperti orang lain walaupun saya adalah selebriti.
Dulu memang banyak jemputan untuk pelbagai acara tetapi kerana sudah banyak kali saya tolak mereka pun sudah bosan. Sekarang tidak ada jemputan mungkin kerana mereka dah malas nak jemput saya. ” katanya memetik Mstar Online.

Post Yang Mungkin Menarik

Komen Anda..

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Takl Boleh Curikkk, Setan !!